Datum: 26.10.2011
Vložil: Vymi
Titulek: Vánoční turnaj 17.12.2011
Zdarec borci, sagvani a páni znalci. Po třech letech je v plánu vánoční turnaj v Rosické tělocvičně. Datum 17.12.2011 čas cca 10.00 - 15.00 hod. Startovné 50 - 100 Kč na osobu podle počtu lidí a ceny haly o víkendu.
Potřebuji od Vás znát zájem a případnou účast. V plánu je oslovit tyto týmy:
ROSICE, GYGOLOS, TŘEBÍČ, KONÍ HLAVY, ZASTÁVKA, SENATOŘI. Buď bude hrát každý tým sám za sebe, nebo se dle účasti rozhází florbalky a udělají se třeba čtyři týmy. Hrát bude každý s každým, popřípadě dva nejlepší si dají finále. Pokud bude málo golmanů, budou se v týmech střídat.
Po acki můžeme jít někam zaglgat např. do Tipu nebo kam bude libo. Vím že johny by chtěl jít na scánky.... prostě uvidíme...
Účast prosím potrvzujte závazně, ať to nedopadne tak, že se nahlásí 100 lidí ale doje jich deset :-)
Roman to ještě vyvěsí na hlavní stránku. Díkes
Případné dotazy rád zodpovím.. FLORBALU ZDAR!!
Datum: 07.11.2011
Vložil: Vymi
Titulek: Re: Re: Re: výčet florbalových pravidel o hře nohou
Hoši to není můj kamoš :-) Jen ho prostě znám... příště ho klidně vy.....
Datum: 27.10.2011
Vložil: Sob
Titulek: Re: Re: výčet florbalových pravidel o hře nohou
A teď se koušu znova do rtu... Vymi to určitě chápe, že?
Datum: 27.10.2011
Vložil: Roman
Titulek: Re: výčet florbalových pravidel o hře nohou
Asi jediný, co se mi líbilo na středečním treninku, jak všichni zachovali po té hlášce chladnou hlavu, kousli se do rtu a nikdo nic neřekl :-D
Vložil: SAGVAN
Titulek: Re: výčet florbalových pravidel o hře nohou
A pak, že to kurva hrajem všichni blbě :-)
Vložil: pan znalec
Titulek: výčet florbalových pravidel o hře nohou
7. Kopne-li hráč v poli míč dvakrát za sebou, aniž se mezitím míč dotkl jeho hokejky, jiného hráče či vybavení jiného hráče.
To je považováno za přestupek, pouze pokud hráč podle názoru rozhodčího kopl míč dvakrát úmyslně.
Datum: 25.10.2011
Vložil: Doňa
Titulek: Trénink
Ahoj, nevím, jestli stihnu zítřejší florbal (26.10.) Musím přezout pneumatiky. Ozvu se manažerovi.
Datum: 17.10.2011
Titulek: Pedro Perez
Ahoj, mrkněte na to https://www.pedro-perez.eu/o-nas/
Je to hlavní sponzor Chodova v extralize florbalu, ale spíš se mi líbí jak to všechno vymysleli včetně úvodní story :-)
Datum: 16.10.2011
Titulek: 4. turnaj
Gratuluji ke druhému místu a 11 bodům. Hlavně taky hráčům, co nám šli hostovat.
Tabulka zatím vypadá hodně dobře :-)
Datum: 07.10.2011
Vložil: DR. Vale
Titulek: Re: Turnaj
Mluvil jsem o tom včera se Ševčem a on říkal že ta holka co to zapisuje,šla beztak o půl 6 pryč na bus a nikdo jinej to tam nenapsal...když tak popřemýšlím tak je pravda že tam po zápase nebyla,aby to napsala...
Datum: 06.10.2011
Pěkně Sob :-D
Dneska jdu hodnotit ty dva zmrdy, tak jim to vohnoutům napíšu. To bylo vdušování se jak za ty prachy za startovný bude vše online a hned.....
Datum: 06.10.2011
Vložil: Sob
S managerem máme jednu teorii, ale sdělovat ji budeme pouze osobně "face to face", protože se jedná o nepodložené fabulace.
(fabulovat není od slova Fabi, aby nevznikly další spekulace :-))