Datum: 11.05.2011
Vložil: Roman
Titulek: Re: Re: příští sezona
No je pravda, že jsem s tebou co se týče příspěvků po letošní sezoně moc nepočítal. Ale samozřejmě budeme rádi, pokud budeš příští rok hrát. Sám víš, že jsem se tě letos několikrát ptal, jestli už můžeš jít hrát. Bohužel to ale nevyšlo, tak snad to bude další sezonu lepší :-)
—————
Datum: 10.05.2011
Vložil: Dr. Vale
Titulek: Re: příští sezona
Tak mě tak napádá když to čtu,jestli počítáš se mnou n příští sezónu.Rád bych hrál...Tento rok sem měl bohužel hodně smolnej na zranění a operace,ale příští rok už bych měl být fit (teda doufám že se nic nestane) tak bych rád zase nazul cvičky,navlíkl dres Fbc Rosice a trochu rozvířil florbalové vody zase a přispl svojí troškou do mlýna :)
—————
Datum: 12.05.2011
Jasně, my s tím počítáme že na treninky chodit kvůli časové vytíženosti nebudeš.
Ale pokud budeš stíhat turnaje AFL, tak budeme samozřejmě rádi, že nás bude dostatek.
—————
Datum: 11.05.2011
Vložil: Mr. 69
Titulek: Re: Re: Re: příští sezona
Toto byl jenom návrh. Jenom jsem se vyjádřil :-) Chtěls vyjádření :-)
Mě osobně totiž moc nebaví florbal na hale, kde to klouže. Ale v pohodě. Rád bych chodil víc, ale prostě to kvůli trénování nestíhám. Navíc příští rok toho asi v Rosicích moc nenatrénuji, protože budu trénovat jako asistent ten Hattrick áčko. Budu rád, když stihnu nějakej turnaj amatérky, protože se asi bude hrát systémem doma venku každej víkend.
—————
Souhlasím se Sobem, přece nezměníme halu, když se nám po 6 letech podařili domluvit manťáky za 5, respektive 15 tisíc korun?!
Navíc, nepřijde mi, že by to tam extrémě klouzalo. Na to, že se ta plocha neutírá, protože tam není velkomop, tak je to dle mě v pohodě.
Navíc mi taky přijde ujetý měnit halu, když dojdeš max 3x za rok :-D
Pokud bude přespříští rok čfbu, tak by se mělo začít trénovat i na gymplu na Zastávce.
—————
Vložil: Sob
Moc nechápu tvůj příspěvek - do jaké "jiné" haly by si chtěl v Rosicích chodit? (případně kam by si chtěl jezdit)
Není škoda, že po 6 letech jsou domluvené mantinely a kvůli změně haly to necháme být?
—————
Datum: 09.05.2011
Vložil: Mr. 69
Jenom se chci zeptat, jestli by nepřipadala v úvahu na příští rok jiná hala. V tělocvičně si připadám jako na ledě, opravdu se tam nedá běhat... Jde to nebo ne?
—————
U mě "no problemo", tzn. stačí říct kdy to mám donést. Díky
—————
Titulek: příští sezona
Na příští rok máme opět podanou přihlášku do AFL. Startovné by mělo být opět 12 tisíc. Konzultoval jsem to hlavně s Pazim a shodli jsme se, že i přes dotace města od každého vybereme příspěvky na další sezonu. Z příspěvků co teď vybereme, odevzdáme požadovaných 5 tisíc (z celkových 15 tisíc) základní škole, aby se uskutečnil nákup mantinelů. Dohodli jsme se na částce 700Kč/osoba.
Očekávám, že příspěvek zaplatí: Vymi, Kuža, Pazi, Roman, Johny, Sob, Marwaň, Havlas, Krony, Šoltézák, Laďa a Fabi s Křivecem.
Pokud s tím má někdo problém, můžeme se domluvit individuálně. Narážím na to, že by mohl někdo namítnout že nehraje turnaje (např. Laďa nebo Jura) nebo že netrénuje ve středu v hale (Křivec, Mrwaň).
Pokud k tomu něco máte, dejte prosím vědět, ať nedělám něco proti vaší vůli.
—————
Titulek: o zvířátkách
Sedí zajíc na pařezu a divoce onanuje ... udělá se, spadne z pařezu a odkutalí se do strouhy do potoka ...
chvíli chlemtá, pak si utře hubu a říká: "Ženský a chlast ... to je moje !!!! :-D
—————
Datum: 08.05.2011
Titulek: Re: kořeny jehličnanů
:-) Kdepak na managera jsme všeci krátcí:-)
—————
Datum: 08.05.2011
Vložil: Doňa
Titulek: Re: kořeny jehličnanů
Smekám před tvými znalostmi:D
—————