Datum: 10.10.2010
Vložil: Vymi
Titulek: Re: sestava
Dnešní turnaj se dá nazvat jako "DOBRÁ PRÁCE" Myslím to samozřejmě ironicky. Asi by se někteří "takzvaní" hráči měli nad sebou zamyslet jestli s tím chtějí něco udělat. Když ne pro tým tak pro sebe. Když ne pro sebe, tak pro Romana. On ze všech z nás investuje nejvíce energie, času a peněz na to, abychom mohli hrát. Tak se pojďme letos ještě hecnout a zakončit to aspoň na "bedně". Asi si můžete říct, že to píše zrovna Vymi, který toho letos moc neodchytal. Ale na rozdíl od "hráčů" já za sebe náhradu mám a více než dobrou. Ale za Vás za hráče se náhrady hledají velmi těžko. Na konci snad "ÚSPĚŠNÉ" sozóny si pak můžeme říct, jestli chceme pokračovat či nikoliv.
Datum: 09.10.2010
Vložil: Roman
Titulek: sestava
Tak zítra Vymi - Sob - Roman - Fabi - Pazi - Krivec.
Přestává mně to bavit takhle lepit sestavu a hrát v 5 nebo v 6 lidech. Nevím jestli by nebylo lepší se domluvit třeba s Martinem Křivánkem a pokracčvat jako jeden mančaft....
Datum: 08.10.2010
Titulek: Re: sestava na neděli
Pokud se hlásí do služby, tak by to bylo hodně dobrý. Zvlášť kdyby jel ještě Martin, tak bysme byli jakštakš zahojení a nebyla by to taková bída.
Vložil: Sob
Titulek: Re: Re: sestava na neděli
Jiříku, nejsi žádný starý wohnout! Jsem rád, že pojedeš - dáme bíra na stadecu, ok?
(To Roman: Jura se holt hlásí do služby, protože ví že nám to teď s docházkou hapruje, jen to naznačuje opatrně.)
Titulek: Re: Re: sestava na neděli
A co to P znamená? Nevím co si mám z toho příspěvku vzit :-D
Vložil: Šoltés
Titulek: Re: sestava na neděli
Mohl bych jet já, ale jsem už hold starej wohnout :-)
Datum: 07.10.2010
Titulek: sestava na neděli
Vymi - Roman - Sob - Fabi - Pazi - Johny a snad nám vytrhne trn z paty Marwaň.
Ještě pro zajímavost, out je: Syki, Tumba, Mira, Havlas, Krony, Peťa Fait :-(
Pokud má někdo nápad o koho posílit, sem s tím :-)
Datum: 01.10.2010
Vložil: krocan
Titulek: Re: Re: Nesmíš Míšo
.....a poškození dlaní a vymknutí sanice :-D
Datum: 30.09.2010
Titulek: Re: Nesmíš Míšo
Nesmíš Míšo! Nová společenská hra pro pány i dámy při níž zažijete spoustu legrace a utužíte své přátelství s ostatními hráči. Pozor, hru nedoporučuje 9 z 10 lékařů, při hře dochází k ničení bránice a křečím v čelistech :-D
Datum: 29.09.2010
Vložil: čuřil
Titulek: Nesmíš Míšo
Přeju vše nej všem Nesmíšmíšům k jejich dnešnímu svátku :-)
Datum: 20.09.2010
Vložil: Sob
Titulek: Re: přátelák
Bereme dresy nebo jen rozlišováky?:-)