Datum: 21.12.2009
Vložil: Vymi
Titulek: Re: broukn tou
Jste jantaři... vy jste ho neviděli belhat z turnaje k autu? Sotva šel a říkal, "hlavně aby to nebylo zlomený" na což jsem mu řekl "kdyby to bylo zlomený, tak po svejch nejdeš" :-)
Datum: 21.12.2009
Vložil: Sob
Titulek: Re: broukn tou
Roman: Ja jsem v tom bludu zil taky a Pazi taky, pac jsme se spolu bavili, ze by mohl opatrne hrat:-D Ale Johny musi nosit "těžký boty do roboty", protoze jiny neobuje:-)
Johny: uz je to lepsi?
Datum: 17.12.2009
Vložil: Roman
Titulek: broukn tou
Jen pro info pro ty co žili v omylu jako já, tak Johny má zlomenej prst na noze a ne na ruce.
Datum: 15.12.2009
Vložil: Login
Titulek: Re: Re: Komp
Mrknu, Zítra ti kdyžtak něco vezmu na flor.
Datum: 15.12.2009
Titulek: Re: Komp
A co ten hárt dysk, neválí se ti tam samotnej?
Datum: 14.12.2009
Vložil: Login
Titulek: Re: Komp
Jsem špatně vložil Login :-) Jsem to ale login ....
Datum: 14.12.2009
Vložil: Lign
Titulek: Komp
Zdarec, borci. Kdyby měl někdo zájem mám na prodej kompl.
Pentium IV celeron 1.7GHz, 1GB RAM, 40GB HDD, 32MB grafika, zvukovka integrovaná, síťovka, CD. Půl roku záruka. Za 2000,-- Chce to asi dokoupit grafárnu a nebylo by to špatný. Kdyžtak dejte vědět. Díkes
Datum: 09.12.2009
Titulek: Re: cumim
Čumíš na co? Na novej web? Na to že jste zlomili Johnymu prst? Nebo na to že napsali gól hráčovi, kterej ani nebyl na turnaji? :-)))
A komu to Robe ohledně opravy nejlépe napsat? Brančovi na mail, na fórum florbalové prodejny, nebo do vzkazníku na webu afl? Navíc Pandurům napsali bod za účast, ikdyž se neúčastnili.
Datum: 08.12.2009
Vložil: Robin-KH
Titulek: cumim
cumim jak svina. pekne peknucke... ze ste se ani nepochlubili...
Vložil: Dr. Vale
Titulek: Re: Zranění
Ty krávo Johny neblázni...démon nemůže být zraněnej...achjo to je škoda...snad to bude jenom jeden turnaj když moc a pak na to snad zase vlítneš...nezbývá říct nic jinýho než ať se brzo uzdravíš a pak na to zase jako démon vlítneš...hodně zdaru s léčením
Vložil: Sob
Titulek: Re: Re: Zranění
Jen by si musel chytat v týmu s Pazim, jinak bys dostal GUN a z dlahy bys měl sádru v prášku:-)